Pritisnite za slanje e-pošte
Nazovite nas - 098 327 146
Prodaja, ugradnja i servis klima uređaja
RIJEKA

Klima uređaji Fujitsu i Hyundai

Klima uređaji Fujitsu

Budući da smo prvenstveno serviserska tvrtka i radimo sa mnogo različitih vrsta uređaja, imamo i mogućnost prodati bilo koji od njih. Kako smo već godinama u tom poslu, odlučio sam prodavati isključivo kvalitetne uređaje, jer djeluju preventivno protiv glavobolje :-). Fujitsu nam se je pokazao kao najbolji izbor, jer sa njima radimo 26 godina, a još uvijek znam na pamet sve uređaje sa kojima smo imali kakvih problema.

klimatizacija.hr/proizvodi/brandovi/fujitsu/

Klima uređaji Hyundai

Hyundai je jedna solidna srednja klasa i dobar izbor za korisnike koji će nešto manje koristiti klimu. Idealan za apartmane, prostore koji imaju centralno grijanje pa im klima treba 5-6 mjeseci godišnje. Jeftiniji od Fujitsua, ali još uvijek toliko dobar da me nije sramota staviti svoje ime iza tog proizvoda.

klimatizacija.hr/proizvodi/brandovi/hyundai/

Kontaktirajte nas na kjukar1@gmail.com sa upitom za konkretan model ili ako niste sigurni što Vam treba, pa biste htjeli da netko pogleda prostor. Cjenike i modele možete pogledati na linku službenih stranica uvoznika.

Uređaje Vam mi donesemo na adresu i plaćate sve skupa sa montažom tek nakon puštanja u pogon, ili ih možete kupiti i direktno od uvoznika, ako Vam je neophodna odgoda za kartično plaćanje.

Montaža klima uređaja

Bez obzira na vrstu uređaja (ispod 7 kW) cijena montaže sa PDVom je 230 Eur za dužinu plinskih instalacija do 3m. Svaki metar preko trećeg se dodatno naplaćuje 25 Eur sa PDVom.

U tu cijenu nije uključena eventualna usluga auto-košare ili podžbukno uštemavanje instalacija.

Putne troškove ne naplaćujemo, ali radimo samo na području od Mošćeničke Drage do Novog Vinodolskog, a na otoke ne prelazimo.

Demontaža postojećeg uređaja, ako novi dolazi na njegovo mjesto se obično ne naplaćuje, ali niti ne smanjuje cijenu montaže, jer nam najčešće ništa ne olakšava to što tamo već postoji klima.

© kjukar.com 2001 - 2024