Pritisnite za slanje e-pošte
Nazovite nas - 098 327 146
Prodaja, ugradnja i servis klima uređaja
RIJEKA

Klima uređaji Fujitsu

Budući da smo prvenstveno serviserska tvrtka i radimo sa mnogo različitih vrsta uređaja, imamo i mogućnost prodati bilo koji od njih. Kako smo već godinama u tom poslu, odlučio sam prodavati isključivo kvalitetne uređaje, jer djeluju preventivno protiv glavobolje :-). Fujitsu nam se je pokazao kao najbolji izbor, jer sa uvoznikom (www.afaja.hr) radimo već 18 godina i logistika je kakvu se samo može poželjeti. Čak i kad uređaji imaju po desetak godina. Ako netko traži "ekonomik" varijantu, pošaljem ga da ode u neku od firmi s kojom imamo ugovor o montaži i tamo kupi uređaj. Mi ćemo ga montirati, i zadržati samo odgovornost za montažu. Svatko želi uređaj platiti upola manje, ali je malo tko spreman prihvatiti da će tako dobiti i pola kvalitete.

Klima uređaji Fujitsu

Ako ste pročitali tekst na stranici "kakva klima mi treba" i odlučili se za visoku klasu uređaja, pogledajte cjenik Fujitsu uređaja i ne zaboravite: Za sve kupce koji se jave mailom na navedene cijene dolazi dodatni popust od 200 Kn.

Cjenik se ažurira i bit će dostupan uskoro.

NAPOMENA: Navedene cijene su izražene u hrvatskim kunama. U iznos je uključen PDV i standardna montaža, što podrazumijeva do 3 metra plinskih instalacija između unutarnje i vanjske jedinice.

Jamstvo je dvije godine bezuvjetno ili do SEDAM godina uz ugovor o godišnjem servisiranju.

Bez obzira što su navedene cijene sa popustom na gotovinu, za sve one koji nam se jave putem e-maila, odobravamo dodatni popust od 200,00 Kn, bez obzira na model.

Naša e-mail adresa je robert.sirola@ri.t-com.hr

Ovo su modeli koji su najčešće u upotrebi. Osim takvih, zidnih modela, postoje i modeli koji su napravljeni za montažu u spušteni strop, za montažu nisko na zid - kao radijator, kanalne jedinice, (jedna jaka unutarnja jedinica, koja puše u kanale, kojima se onda zrak razvodi po prostorijama), multisplit sistemi i slično. Njih se po potrebi može naručiti, ali rijetka je potreba za njima, pa ih možemo navesti samo kao mogućnost.